Er du i tvivl om valg af hovedpude, så hjælper vi dig til at vælge den hovedpude, som passer til dig. Den rette hovedpude er forudsætningen for god søvn - og ved bedre søvn øges din trivsel. Dårlig søvn kan forårsage stress, spændinger i kroppen og nedsætte dit immunforsvar. Dit valg er hovedpude kan med andre ord gøre en essentiel forskel i din hverdag. Læs med her for at finde din hovedpude i dag. 

Læs også vores guide til, hvad du kan gøre for at sikre en bedre nattesøvn.

HVILKEN HOVEDPUDE SKAL JEG VÆLGE?

I et univers af forskellige hovedpuder, har vi givet vores bud på hovedpuder, der kan optimere din trivsel i hverdagen. Hos Nordic Weaving udbyder vi fire kategorier af hovedpuder hhv. silkepuder, naturfyldspuder, memoryskumpuder og bambuspuder. 


Læs med nedenfor for at blive klogere på, hvilken hovedpude du skal vælge. 


 • Silkepuden  er til dig, som tenderer til at få det varmt om natten. Silkepuden har nemlig temperaturregulerende egenskaber, som tilpasser sig din temperatur, så du kan få en ordentlig nattesøvn. Er du særligt sart, eller kæmper du med allergier, så er silkepuden muligvis den rette hovedpude for dig. Vores silkepuder er afvisende overfor husstøvmider, og giver dig et hygiejnisk sovemiljø.

 • Naturfyldspuden  er til dig, som virkelig værdsætter en blød hovedpude. Med naturfyldet får du de reneste og mest naturlige materialer. Puden er simpel men af super høj kvalitet og rigtig komfortable. Dunene er luftige og giver dig en rigtig blød fornemmelse. Vil du have en formbar pude i høj kvalitet og det blødeste materiale, skal du overveje naturfyldspuden som din hovedpude. 

 • Memoryskumpuden  er til dig, som har svært ved at finde ro i nakken, når du skal sove. Memoryskum er en ergonomisk hovedpude, som hjælper din nakke og skuldre til at slappe bedre og hurtigere af, så du kan falde hurtigere i søvn. Puden hjælper nakken til at holde sin naturlige position gennem natten, så du undgår vrid eller eller andre akavede sovepositioner, som kan skabe spændinger og dårlig søvn. 

 • Bambuspuden  er også en hovedpude, der imødekommer dig, som kæmper med varmen om natten. Puden køler dig ned med sin svedtransporterende effekt. Pudens materiale er 100% naturligt og antibakterielt, hvilket også imødekommer dig, som kæmper med allergier.  

 • DEN BEDSTE HOVEDPUDE FOR NAKKEN 

  Skal vi anbefale en hovedpude, der forebygger smerter i nakken og generelt giver en exceptionel støtte til nakken, er det vores ergonomiske hovedpuder. Her er vores hovedpude i memoryskum blevet manges fortrukne valg, da den netop tilpasser sig nakkens form og giver den optimale støtte til nakken. Find din memoryskumhovedpude her.

  VORES UDVALG AF HOVEDPUDER 

  Hos Nordic Weaving har vi hovedpuder til enhver. Både til dig, som døjer med spændinger i nakke og skuldre, til dig har det varmt om natten og til dig som har allergier eller astma. Se hele vores udvalg her

  Nordic Weaving prioriterer din søvn. I hånd med vores eksklusive kvaliteter, prioriterer vi ansvarlighed over for miljø, mennesker og dyrevelfærd gennem hele vores virke. Vi sætter stor ære i at give dig den bedste oplevelse og står derfor altid klar, hvis du ønsker vejledning eller har spørgsmål. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden her