Om os

Nordic Weaving er en danskejet familievirksomhed, som designer og producerer livsstilsprodukter i tidløst design og eksklusive kvaliteter. Vores rødder er dybt forankret i Nordisk Tekstil Væveri fra 1874, hvorfra vi har opnået værdifuld viden og erfaring inden for kvalitetstekstiler. Et fundament der gør, at vi i dag kan tilbyde et sortiment af produkter som alle afspejler den bedste komfort og som bidrager til vores kunders velvære.

På webshopshoppen findes et univers af skønne produkter bestående af sengetøj, cashmeretøj til kvinder og børn samt eksklusive dyner og puder. Fælles for produkterne er, at de er inspireret af tidløse designs, som ikke går af mode blot fordi årstiden skifter. Dette er i tråd med vores ambition om at vi alle skal købe mindre men bedre.

Hos Nordic Weaving designer og producerer vi, i samarbejde med tætte leverandører, selv produkterne på shoppen og vi kan derfor garantere at kvaliteten er i top. Vi bestræber os på altid at levere den ypperste service overfor vores kunder. Vi sætter en stor ære i at give vores kunder den bedste købeoplevelse hele vejen igennem købsprocessen og efter. Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os. Vores kontaktoplysninger kan findes nederst på siden.

Vision

Vi ønsker at være et anerkendt, eksklusivt nordisk brand, som designer og producerer kvalitetsprodukter i livsstilskategorien. Vores vision er at skabe en øget efterspørgsel på tidløse designs og holdbare kvaliteter, som bidrager til vores kunders selvforkælelse og velvære.

Mission

Vi ønsker at skabe awareness omkring vores eksistens gennem vidensdeling og formidling af produkternes kvalitet, egenskaber og holdbarhed. Der lægges vægt på en suveræn oplevelse af såvel produkt som kunderejse. Vi prioriterer ansvarlighed over for miljø, mennesker og dyrevelfærd gennem hele vores virke.