Silkens egenskaber

Silkens egenskaber

Læs mere om de unikke egenskaber ved silkesengetøj, silkedyner og silkepuder her.

Silkens egenskaber

Udover silkedynens fantastiske lethed og blødhed, indeholder den også en række andre gode egenskaber, som er med til at give dig den bedste søvnoplevelse. Nedenfor kan du læse om disse egenskaber.

Selvom silkedyner er tyndere end almindelige dyner, kan de holde på den samme mængde af varme. Årsagen til dette er de meget fine og tætte Mulberry silkefibre. Fibrene giver silken dens temperaturregulerende egenskaber, som gør at silkedynen varmer dig, når temperaturerne er kolde og modsat køler den, når temperaturerne er varmere. Silkedyner har også en god evne til, at absorbere fugt og lede det væk. Dette er blandt andet med til, at husstøvmider og lignede, har svært ved at leve i silken og gør silkedyner mere allergivenlige end traditionelle dyner.

Silkedyner er selvrensende, idet at kropssveden ikke bindes til silkens fibre men derimod ledes væk. Vi anbefaler dog, at silkedynerne luftes igennem et par gange om året. Dette gøres for at give din silkedyne mulighed for at ”ånde”. Du kan læse mere om pleje af silke her