.

Læs her og find ud af om du bør udskifte din dyne og pude

Det kan være svært at sige nødagtigt, hvornår du bør anskaffe dig en ny dyne og pude, da det afhænger af flere faktorer, såsom hvor meget man sveder, hvilket fyld og hvilken kvalitet dynen og puden er lavet af, hvor god man er til at vedligeholde den osv. Nedenfor har vi opstillet, en række kriterier som vi anbefaler dig at gå efter.

- Normalt anbefales det at puder udskiftes minimum hvert 2. år, mens dyner kan nøjes med at blive udskiftet efter 5-10 år afhængigt af hvor slidt de er. Dette skyldes, at puden absorberer mere væske end dynen, idet at vi ligger ovenpå den hver nat.

- Hvis du er i tvivl om din dyne og pude bør udskiftes, kan du også se om den har ændret farve. Hvis en ellers hvid dyne har fået en gul farve, er det et tydeligt tegn på at den bør udskiftes.

- Hvis fyldet i din dyne eller pude klumper sammen, og det ikke hjælper at give den en tur i tørretumbleren, så er det også en godt tegn på at den bør skiftes ud.

På vores shop kan du finde dyner og puder i den allerbedste kvalitet. Blandt andet har vi dyner og puder i silke, som udover at være utroligt bløde og lækre, også indeholder en række unikke egenskaber, så som at være temperaturregulerende og allergivenlige. Du kan læse mere om silkens unikke egenskaber eller se vores silkedyner og puder her.